Contact

Boogschutter 6-A
1622 CA Hoorn Nh
0229 219 013

Captcha Code

Behandeling

Wij behandelen op afspraak. Wij zijn geopend tijdens werkdagen van 7.30 tot 20.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken onder telefoonnummer 0229-219013. Bij afwezigheid, of als wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen, staat een automatische telefoonbeantwoorden tot uw beschikking.

Verhindering

Bij verhindering verzoeken wij u tot uiterlijk een dag voor de afspraak bericht te geven. Anders zien wij ons genoodzaakt de behandeling bij u in rekening te brengen.

Tarieven

De tarieven treft u aan op onze tarievenlijst in de wachtkamer.

Declareren

Voor ons bestaat de mogelijkheid om de kosten voor alle vormen van fysiotherapeutische zorg te declareren bij alle zorgverzekeraars. Wilt u zeker weten of dit ook voor u geldt? Ga dan zelf na of dit kan door contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar. U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud en hoogte van uw verzekeringspakket. Indien uw verzekeraar onze declaratie afwijst brengen wij de kosten bij u in rekening.

Klachtenbehandeling

Het klachtenrecht voor patiënten is vastgelegd in de Wet klachtrecht Cliënten Zorgsector. De bij de Stichting Samenwerkende Fysiotherapie Praktijken aangesloten praktijken hebben een klachtenregeling getroffen en zijn lid van de Klachtencommissie Fysiotherapie. De patiënten worden standaard niet over de klachtenregeling geinformeerd. De folder met betrekking tot de klachtenregeling ligt in de wachtkamer ter inzage.